top of page

Jobba för IT-fixarna

Är du en engagerad och mogen tekniker som brinner för teknik och vill styra din egen arbetstid. Då skall du anmäla ditt intresse att jobba för oss, vi söker tekniker i hela Sverige som kan arbeta med datorhjälp hemma. Vi gör en liten test på  dina kunskaper om modern hemelektronik och din känsla för service samt din förmåga att förklara tekniken för personer som inte fått den med modersmjölken, i huvudsak äldre personer.

När vi tecknat ett avtal får du en inloggning till vår app där du kan plocka jobb i ditt område om du är intresserad av, Du arbetar med eget företag och väljer själv vilka uppdrag du vill ta. Vi ersätter dig per utförd uppdrag för resan och tiden du lagt ned på arbete och du får dessutom en bonus om kunden är nöjd. Det finns inga krav på hur mycket du skall arbeta, det är helt upp till dig.

Är du intresserad och tycker att du skulle passa in? Fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan eller kontakta oss på telefon eller mail nedanför. Vi hör av oss så fort vi kan och bokar en tid för intervju.

+46 31 793 31 01

Göteborg, Sverige

Anmäl ditt intresse

ÄR du intresserad och kunnig om modern teknik i hemmet  är du  välkommen att ansöka om att jobba för IT-fixarna. Fyll i formuläret här så återkommer vi med en tid för intervju. 

bottom of page