top of page

IT-fixarnas olika tjänster

​Våra tekniker erbjuder IT-support till både företag och privatpersoner.  Vi kan göra en analys av hemmets eller företagets exponering mot Internet och yttervärlden avseende både kvalitet och kapacitet som tillgänglighet, risker och säkerhet. Under menyn överst hittar du våra olika tjänster.

För hemanvändarna hjälper våra rutinerade tekniker till med allt från att rensa bort virus och se till att det inte kommer in några fler till att sortera ut och återställa förlorade lösenord och användarnamn samt kontrollera kvalitet och inställningar på såväl mobil, dator och TV som bredbandsanslutning och Wi-Fi

IT-support Hemma

Vi erbjuder IT-support hemma hos dig när din bredbandsinstallation inte fungerar som förväntat, när TV eller dator inte gör som du vill eller du bara har förlorat ditt lösenord. Vi är också specialister på hemautomation och röststyrning.

Hemautomatik

Hemautomation är en av de snabbast växande områdena inom IT. Vi har speciaister på produkter från alla de stora tillverkarna och kan såväl styrning av belysning och lås som röststyrning

Nätverksanalys

En nätverksanalys kan vara lämplig att genomföra om ni har störningar i er uppkoppling eller funderar på att bygga ut er IT-miljö med ytterligare tjänster.

IT-säkerhet

Ett stort behov av hög IT-säkerhet är resultatet av ökad sårbarhet och komplexitet inom den digitala världen. Det är därför otroligt viktigt att ni har en hög IT-säkerhet på ert företag.

bottom of page