top of page

Tack för din förfrågan

Vi har redan fått ditt meddelande och någon hos oss kommer att kontakta dig så fort vi kan. Kontakten sker normalt under samma dag som vi fått meddelandet om det inte är för sent. Under tiden du väntar kan du läsa lite om oss och tekniken som vi arbetar med.

IT-fixarna fokuserar på att hjälpa till med den allt mer komplexa IT-miljön både hemma och på arbetet. Vi har lång erfarenhet och kan förklara vad vi gör på ett pedagogiskt sätt oavsett om det gäller mail, mobiler eller datorer eller hur nätet fungerar.

Vi hjälper också till med att få din hemautomation att fungera på ett bekvämt och tillförlitligt sätt, oavsett om det gäller röststyrning eller videoövervakning av hemmet.

Office service

Vi hjälper dig

På hemmafronten har den nya tekniken börjar göra allt större intrång. Bredband och molnet är inte längre bara knutet till datorer i hemmet utan nu även till vitvaror och media som musik och TV eller larm. Förutom att din leverantör kan underhålla och övervaka dina apparater på distans kan också du och din familj få information om händelser eller styra ditt hem såväl på distans som med rösten när ni är hemma. Här är det initiala produktvalet viktigt för att du inte skall hamna i en återvändsgränd med en massa system som inte kan kommunicera med varandra. Vi kan utifrån erfarenhet säga vad du kommer att behöva när dina behov utvecklas.

Tag kontakt med oss, ett första samtal om din situation och dina behov kostar inget. Vi brinner för att hjälpa just dig att bli IT-hjälte i ett hem eller på en arbetsplats där allt bara fungerar på ett förutsägbart sätt, utan ursäkter!

Explaining a concept
bottom of page